ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

Το ZanteNetWiFi αναλαμβάνει την μελέτη και εγκατάσταση ασύρματων και ενσύρματων τοπικών δικτύων τόσο σε οικίες όσο και σε επιχειρήσεις (π.χ. κατανομή του internet σε μεγάλης έκτασης εγκαταστάσεις όπως ξενοδοχεία με κεντρικά κτίρια και μεμονωμένα καταλύματα, μεγάλους εξωτερικούς χώρους και εγκαταστάσεις όπως πισίνες, γήπεδα άθλησης κ.λ.π.)

Αυτές οι εγκαταστάσεις τοπικού δικτύου περιλαμβάνουν, κεντρικά router, καλωδιώσεις/οπτικές ίνες και κεραίες.

Στα δίκτυα που έχουμε εγκαταστήσει μπορούμε να παρέχουμε και εξάμηνες ή ετήσιες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης τοπικού δικτύου.

Τη σύγχρονη εποχή, η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι πλέον απαραίτητη σε κάθε σπίτι και σε κάθε επιχείρηση, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας! Είτε για οικιακή χρήση, όπου πλέον οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί λόγω τηλε-εργασίας και τηλεκπαίδευσης, είτε για επαγγελματική χρήση και λειτουργία e-shop που είναι το πλέον σύγχρονο εργαλείο για τους επιχειρηματίες, οι καιροί απαιτούν και επιβάλλουν αξιόπιστες και αποτελεσματικές συνδέσεις ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, κάτι που αποτελεί στόχο και όραμα του ZanteNetWiFi.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η επιχείρησή μας μπορεί να παρέχει εξάμηνες ή ετήσιες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης τοπικού δικτύου με κατηρτισμένο, φιλικό προσωπικό και άμεση εξυπηρέτηση.

Η υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης τοπικού δικτύου, παρέχεται δωρεάν ως προσφορά για τους πελάτες που επιλέγουν πακέτα παροχής internet με ταχύτητα σύνδεσης από 40Mbps και άνω.

ubuquiti
tplink
cisco
cisco
cisco