ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Tο ZanteNetWiFi είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2015 στη Ζάκυνθο και σταδιακά, αποκτώντας προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες, αναπτύχθηκε σε μια ισχυρή επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διαδικτύου μέσω ασύρματης τεχνολογίας, προσφέροντας στο Ζακυνθινό κοινό, ιδιώτες και μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις, ευέλικτα και ανταγωνιστικά οικιακά και επαγγελματικά πακέτα σύνδεσης για κάθε ιδιαίτερη ανάγκη.

Το ξεκίνημα & η εξέλιξη…

Η ιδέα για την ίδρυση του ZanteNetWiFi προέκυψε ύστερα από πολυετή ενασχόληση με τα ασύρματα δίκτυα και τον ραδιοερασιτεχνισμό, στη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν μεγάλα κενά στην κάλυψη της τοπικής αγοράς της Ζακύνθου και ιδιαίτερα των απομακρυσμένων περιοχών. Έτσι, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο κάλυψης που να δίνει ολοκληρωμένες λύσεις σε οικογένειες και επιχειρήσεις, προσφέροντας ποιοτικό εξοπλισμό και προσωποποιημένες υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας. Από την έναρξη της ίδρυσή της, η πορεία της επιχείρησης ZanteNetWiFi υπήρξε ανοδική, καθώς με σταθερά και προσεκτικά βήματα επιτύχαμε την κάλυψη ενός μεγάλου μέρους του νησιού μας, που σήμερα αγγίζει το 80% της κατοικημένης Ζακύνθου, κερδίζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη των πελατών μας, μέσα από τις προσωποποιημένες & αξιόπιστες υπηρεσίες μας.

Οι στόχοι & το όραμα…

Το όραμα για την πλήρη κάλυψη του νησιού και την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών στους πελάτες μας, παραμένει το ίδιο ζωντανό όπως στα πρώτα μας βήματα. Διαρκής προτεραιότητα της επιχείρησης είναι η επέκταση και αναβάθμιση του δικτύου, ώστε να διασφαλίζει εγγυημένες, όλο και μεγαλύτερες ταχύτητες σε ανταγωνιστικές τιμές και να καλύπτει όλο και περισσότερες απομακρυσμένες περιοχές του νησιού μας στις οποίες η πρόσβαση στο internet είναι μέχρι σήμερα πολύ δύσκολη.

Ο τοπικός χαρακτήρας της δραστηριότητάς μας, επιτρέπει την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών από την αρχική εγκατάσταση & ενεργοποίηση του εξοπλισμού και καθ’ όλη τη διάρκεια της σύνδεσης.

Στόχος μας είναι η διατήρηση του υψηλού επιπέδου των υπηρεσιών με άμεση ανταπόκριση και φιλική σχέση με τον πελάτη. Σκοπός είναι η επαγγελματική, αξιόπιστη και φιλική εξυπηρέτηση των πελατών μας ώστε να είναι εξίσου ικανοποιημένοι από τη δουλειά μας όσο υπερήφανοι είμαστε εμείς για αυτή.

10 λόγοι για να επιλέξετε το ZanteNetWiFi

  1. Η μακρόχρονη εμπειρία μας και η άρτια γνώση της αγοράς και των ιδιαιτεροτήτων της.
  2. Η παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών, καθώς η έδρα μας είναι στη Ζάκυνθο και διατηρούμε εξαιρετικές σχέσεις με τους πελάτες μας/ Η επαγγελματική, φιλική και αξιόπιστη σχέση με τους πελάτες μας
  3. Το ευγενικό και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας
  4. Η διαρκής τεχνολογική αναβάθμιση του δικτύου μας
  5. Η άμεση τεχνική υποστήριξη και επίλυση προβλημάτων από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό
  6. Η ευελιξία που προσφέρουμε στους πελάτες μας, με δέσμευση μόλις 6 μηνών
  7. Η δυνατότητα επιλογής σύνδεσης σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες
  8. Ο σύντομος χρόνος δέσμευσης που καθιστά πολύ ανταγωνιστικές τιμές μας για όσους δραστηριοποιούνται επαγγελματικά μόνο κατά την θερινή ή χειμερινή περίοδο και όσους δεν κατοικούν μόνιμα στο νησί
  9. Ο ποιοτικός εξοπλισμός και οι εγγυημένες ταχύτητες σύνδεσης που συμβάλλουν στην αξιοπιστία μας
  10. Το ισχυρό όραμα για την επίτευξη της ολοκληρωμένης κάλυψης του νησιού, σε κάθε άκρο, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές.